Προϊόν που παρασκευάζεται από την οπίσθια άκρη που προέρχεται από ενήλικα χοίρους, υποβληθέντες στη διαδικασία αλατίσματος και ωρίμανσης.
Οι χοίροι Ιβηρικής Brisa
Οι χοίροι Ιβηρικής Brisa διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τους διακρίνουν σημαντικά από τους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα προϊόντα Ιβηρικής μέγιστης ποιότητας. Είναι δείγματα με γενετική ιστορία, της οποίας η προέλευση βρίσκεται σε μια υποείδος της Μεσογείου του Sus Scrofa Mediterraneus, αυτόχθονες των διάσημων dehesas της Ισπανίας, κυρίως τοποθετημένες στη Σαλαμάνκα.
Η διαδικασία Αλατίσματος
Στην Ιβηρική Brisa, όλα τα κομμάτια καλύπτονται με θαλάσσιο αλάτι για να διευκολυνθεί η αφυδάτωση και η συντήρησή τους, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη του χρώματος και των τυπικών αρωμάτων των ωριμασμένων προϊόντων. Παραμένουν στην κάμαρα αλατίσματος μία ημέρα για κάθε κιλό βάρους του φρέσκου κομματιού, σε ελεγχόμενη θερμοκρασία, μεταξύ 3º και 5º Κελσίου, και με σχετική υγρασία μεταξύ 75% και 85%.
Ενεργειακή Αξία: 356Kcal / 1480KJ
Λίπη: 27.6 g
Κορεσμένα Λίπη: 9.4 g
Υδατάνθρακες: < 0,10 g
Σάκχαρα: < 0,10 g
Πρωτεΐνες: 27 g
Αλάτι: 7 g
Προϊόν που παρασκευάζεται από την οπίσθια άκρη που προέρχεται από ενήλικα χοίρους, υποβάλλεται στη διαδικασία αλατίσματος και ωρίμανσης.
Οι χοίροι Ιβηρικής Brisa
Οι χοίροι Ιβηρικής Brisa διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τους διακρίνουν σημαντικά από τους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα προϊόντα Ιβηρικής μέγιστης ποιότητας. Είναι δείγματα με γενετική ιστορία, η προέλευση των οποίων προέρχεται από μια υποείδος της Μεσογείου του Sus Scrofa Mediterraneus, αυτόχθονες των διάσημων dehesas της Ισπανίας, κυρίως τοποθετημένες στη Σαλαμάνκα.
Η διαδικασία Αλατίσματος
Στην Ιβηρική Brisa, όλα τα κομμάτια καλύπτονται με θαλάσσιο αλάτι για να διευκολύνουν την αφυδάτωση και τη συντήρησή τους, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη του χρώματος και των τυπικών αρωμάτων των ωρίμων προϊόντων. Παραμένουν στην κάμαρα αλατίσματος μία ημέρα για κάθε κιλό βάρους του φρέσκου κομματιού, σε ελεγχόμενη θερμοκρασία, μεταξύ 3º και 5º Κελσίου, και με σχετική υγρασία μεταξύ 75% και 85%.
Ενεργειακή Αξία: 335Kcal / 1394KJ
Λίπη: 22.2 g
Κορεσμένα Λίπη: 6.53 g
Υδατάνθρακες: < 0,5 g
Σάκχαρα: < 0,5 g
Πρωτεΐνες: 33.2 g
Αλάτι: 10.35 g
Οι Ιβηρικοί χοίροι Brisa διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τους διακρίνουν σημαντικά από τους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα προϊόντα Ιβηρικής υψηλής ποιότητας. Είναι δείγματα με γενετική ιστορία, της οποίας η προέλευση προέρχεται από μια υποείδος της Μεσογείου του Sus Scrofa Mediterraneus, αυτόχθονα των διάσημων δεχάσων της Ισπανίας, κυρίως τοποθετημένων στη Σαλαμάνκα.
Η διαδικασία Αλατίσματος
Στην Ibéricos Brisa, όλα τα κομμάτια καλύπτονται με θαλασσινό αλάτι για να διευκολυνθεί η αφυδάτωση και η συντήρησή τους, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη του χρώματος και των αρωμάτων που είναι χαρακτηριστικά των ωρίμων προϊόντων. Παραμένουν στην κάμαρα αλατίσματος μία ημέρα για κάθε κιλό βάρους του φρέσκου κομματιού, σε ελεγχόμενη θερμοκρασία, μεταξύ 3º και 5º Κελσίου, και με σχετική υγρασία μεταξύ 75% και 85%.
Ένα προϊόν με πολλαπλά οφέλη για την υγεία
Όλα τα προϊόντα Ιβηρικής Brisa είναι το αποτέλεσμα μιας παραδοσιακής διαδικασίας παραγωγής, χωρίς αλλεργιογόνα, χωρίς χρωστικές, χωρίς λακτόζη και χωρίς γλουτένη.
Ενεργειακή Αξία: 303Kcal / 1261KJ
Λίπη: 37.81 g
Κορεσμένα Λίπη: 5 g
Υδατάνθρακες: < 0,10 g
Σάκχαρα: < 0,10 g
Πρωτεΐνες: 32.3 g
Αλάτι: 7.42 g